imagesAlocația de stat pentru copii este o formă de ocrotire acordată de către stat tuturor copiilor din România, fără discriminare. De această alocație beneficiază toți copiii cu vârsta de până la 18 ani, dar și tinerii majori, cu condiția ca aceștia să frecventeze cursurile învățământului liceal sau profesional. Alocaţia de stat se acordă copiilor, care sunt rezidenţi în România, adică părinţii cărora au viza de domiciliu în România.

Dacă nu aveți timp sau posibilitate, acest serviciu va pot fi oferite de Compania ParaConsul, în baza unei procuri autentificate notarial. Serviciile vă pot fi oferite indiferent dacă DVS sunteți în Moldova sau în străinătate.

De asemenea Compania Paraconsul va oferă serviciul de deschidere a unui cont în banca BCR din România.

Noi activăm de circa 10 ani și avem cea mai vastă experiență. Avem o reputație impecabilă și pe noi ne recomandă rudelor și prietenilor cei, care deja s-au deservit la noi.

La ParaConsul consultațiile sunt gratis. Ne puteți contacta apelând numărul + 373 69 282 999 la fel Viber / Wats App, sau accesați pagina web: www.acte-moldova.com, sau ne puteți vizita pe adresa: Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Mihai Viteazul 10/1.